Terra Shield

Verkoopprijs € 17,67

Prijs met Account € 13,25


Spray (kant en klaar)

Verkoopprijs € 32,33

Prijs met Account € 24,25


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

TerraShield - Afweer insekten


TerraShield® is een natuurlijk, super geconcentreerd insectenwerend middel, Een primaire functie van de essentiële oliën in planten is hen te beschermen tegen insecten en andere roofdieren.

In tegenstelling tot andere producten die synthetische en giftige chemicaliën bevatten, is TerraShield een natuurlijke aanpak van het beheerst blootstellen aan bijtende insecten. TerraShield werkt ca 6 uur, en de frisse licht citrusachtige geur is heerlijk stimulerend en het kan veilig gebruikt worden door iedereen in de familie.


Werking emotioneel:

Naast de insectenwerende werking helpt dit middel je om kalm te blijven tijdens gevaar en aanvallen. Het versterkt je aura rondom je lichaam en helpt je daardoor veilig te voelen.

Dit is vooral voor gevoelige mensen en kinderen ideaal omdat normaal gesproken hun energie zich meteen vermengt met die van anderen. Zo kun je terrasshield ook gebruiken om de energie van andere weer kwijt te raken. Ook als dit zonder bijbedoelingen

gedaan wordt verzwakt het mengen van energie je systeem.

Vooral baby;s en kleine kinderen zijn hier erg gevoelig voor. Het helpt je daarmee duidelijk te krijgen welke emoties van jezelf zijn en welke overgenomen zijn van anderen.

Dit mengsel helpt je om weer individueel te worden en je eigen energie los te maken van die van anderen.


Negatieve emoties:

onbeschermd, aangevallen, zonder verdediging, slechte grenzen.


Positieve emoties:

moed, voor jezelf opkomen, veilig, duidelijke grenzen.


Ingrediënten:

Citroen, eucalyptus, citronella, citroengras en een melange van 11 andere CPTG essentiële oliën, gemengd in een basis van pure gefractioneerde kokosolie.