Smart & Sassy

Smart & Sassy -


Smart & Sassy bevordert welzijn en de algemene gezondheid door het bereiken en onderhouden van een gezond lichaamsgewicht. Deze metabolische mix is ontwikkeld en samengesteld om de eetlust tussen de maaltijden te helpen beheersen. Het kalmeert de maag, verhoogt de stemming en zorgt voor een gebalanceerd metabolisme. Samen met dōTERRA‘s Longlife Vitality® voedingssupplementen zorgt het voor een gezonde levensstijl. Smart & Sassy is ook verkrijgbaar in de vorm van softgels, vraag naar de andere voedings-suplementen.


Werking emotioneel:

Naast de fysieke aspecten van afvallen helpt deze samenstelling ook om de onderliggende emoties van overgewicht helder te krijgen. Vaak zijn het mensen die strikte eisen aan zichzelf stellen. Ze geloven dat door zichzelf ontspanning en plezier te ontzeggen ze controle kunnen krijgen op hun lichaam, hu leven en hun gewicht. Helaas werkt deze houding afvallen tegen omdat het lichaam juist aan zal komen bij te weinig eten en te weinig ontspanning

Smart and sassy helpt om je van emotionele ballast te ontdoen. Het moedigt je aan om je zelfverzekerd te voelen zodat je je lichaam kan accepteren zoals het is en van daaruit uit ontwikkelen naar de ideale expressie van je lichaam die bij de individu past.

Het stimuleert je om boven zelf kritiek te gaan staan en de natuurlijke schoonheid van je lichaam te ervaren ongeacht gewicht, vorm of maat.


Netagiteve emoties:

Zelf kritiek, waardeloos voelen, lelijk voelen, je eigen fysieke verschijning afkeuren.


Positieve emoties:

Je waardevol voelen, van je lichaam houden zoals het is. Zelf acceptatie, innerlijke schoonheid.

Ingrediënten: grapefruit, citroen, pepermunt, gember en kaneel.


Verkoopprijs € 34,00

Prijs met Account € 25,50


Softgels (90x)

Verkoopprijs € 44,33

Prijs met Account € 33,25


Bestellen via

info@mikor-oil.nl