Serenity

Verkoopprijs € 61,33

Prijs met Account € 46,00


Softgels (60x)

Verkoopprijs € 32,67

Prijs met Account € 24,50


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Serenity - Kalmerende samenstelling


Samenstelling voor het kalmeren van zenuwen of emoties.

Stress is een belangrijke bijdrage aan ziekten en aandoeningen, Men schat dat meer dan 90% van alle bezoeken aan professionals in de gezondheidszorg gerelateerd zijn aan stress.. Serenity kalmerende samenstelling heeft een kalmerende en ontspannende aroma die de ziel verzacht. Creëert een veilige haven na de dagelijkse stress. De essentiele olien in deze samenstelling zijn zorgvuldig gekozen. Ze verminderen spanningen, kalmeren emoties en geven een vredig gevoel. Serenity is de perfecte samenstelling om te verstuiven voor het slapen gaan en bevorderd een rustgevende slaap, kalmeert rusteloze kinderen en baby’s. het helpt de zorgen en stress te verminderen die zovelen van ons ervaren.


Werking emotioneel:

Serenity heeft een krachtig effect op het hart. Het kamleert gevoelens van angst, vijandigheid, boosheid, jalouzie, razernij en weerstand. Het helpt je om andere te vergeven voor de pijn die ze je bezorgt hebben. Het verzacht je hart en zorgt dat kritiek en oordelen verdwijnen. Wanneer je te veel van anderen verwachjt helpt serentity je gevoelens van perfectie en hoge verwachtingen los te laten. Het steunt je in het ontwikkelen van zachtheid en compassie en het besef dat niemand perefct is og hoeft te zijn. Daardoor kun je je eigen aandeel weer bekijken in plaats van anderen de schuld te blijven geven

Het brengt je in contact met de kwalitietien van liefde openheid en ontvankelijkheid. Het helpt de emotioneel wonden van het hart te helen en daardoor de liefde weer vrij te laten stromen.

Het versterkt de tederheid en liefde in iedere relatie en helpt je om je hart heel te houden tijdens het proces van vergeving.


Negatieve emoties:

Verzet, geen vergeving kunnen vinden, bitterheid, boosheid, kritiek, perfectionisme. Verdriet.


Positieve emoties:

Kalm, acceptatie, vergeving, compassie, ontvankelijkheid en tederheid


Toepassing:

  • Verdamp in een diffuser
  • Doe 1 druppel in de palm van je handen, wrijf de palmen over elkaar en maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen, inhaleer diep
  • Verdun en gebruik het plaatselijk, onder voetzolen, in de nek of de rug, over het hart of op reflexpunten
  • Breng aan onder de voeten voor het slapen om zo te ontspannen
  • Doe 2 a 3 druppels in een warm bad met badzout
  • Verstuif om ontspanning en adname van stress te bevorderen
  • Doe het in een romatische ketting ter vermindering stress door de dag heen.


Ingrediënten

Lavender, marjoram, roman chamomille, ylang ylang, hawaian sandalwood en vanille boon.