Purify

Verkoopprijs € 32,33

Prijs met Account € 24,25


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Purify - Schoonmaken


Purify is een formidabele samenstelling van essentiële oliën ontwikkeld om nare geurtjes en andere verontreinigende stoffen, zonder giftige toevoegingen op een natuurlijke wijze te elimineren. De verfrissende geur roeit snel onaangename geuren uit en zuivert de lucht en de omgeving Ook toepasbaar op de huid.


Werking emotioneel:

Deze reiniger help teen persoon om toxische emoties kwijt te raken en zich weer schoon te voelen. Het geeft energie doordat de negatieve ballast verdwijnt. Ideaal voor als je het gevoel hebt vast te zitten in oude emoties of negativiteit. Het zorgt dat je oude patronen en gewoonte los kunt laten. Een goed hulpmiddel voor oude emoties zoals angst, haat en andere negatieve emoties.

Verdamp deze olie in een diffuser en er ontstaan vanzelf mooie emotionele openingen. Het halt de negatieve sfeer uit ruimtes en zorgt dat je daardoor niet langer door de bril van het verleden naar dingen kijkt. Om te kunnen helen is het doorleven van oude emoties noodzakelijk. Purify helpt je om ze daarna ook los te kunnen laten. Purify steunt de persoon om het oude los te laten zodat we open kunnen staan voor het Nieuwe in ons leven.


Negatieve emoties:

Vastzitten, gevangen, belastende emoties, negatieve energie.


Positieve emoties:

Schoon, vernieuwd, gereinigd, emotionele breakthroughs.


Toepassing:

  • Verdamp in een diffuser
  • Doe 1 druppel in de palm van je handen , wrijf de palmen over elkaar en maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen, inhaleer diep
  • Verdun en gebruik het plaatselijk, onder voetzolen, in de nek of de rug, over het hart of op reflexpunten


Ingrediënten:

citroen, limoen, den, citronella, melaleuca (tea tree) en koriander.