Past Tense

Verkoopprijs € 29,00

Prijs met Account € 21,75


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Past Tense - Spanning verlichten


Een combinatie van oliën die je helpen gegrond te blijven en emotionele stabiliteit te ervaren. Deze mix van essentiële oliën heeft een kalmerend effect op spanningen en symptomen veroorzaakt door hoofdpijn. Heeft een ontspannend effect op zowel je lichaam als je geest en helpt je om een gevoel van ontspannen en rust te ervaren.

Past tence helpt je ook om de oorzaken van de spanning helder te krijgen. Het leert je lichaam weer te kalmeren en te ontspannen. Het helpt je de angsten helder te krijgen en los te laten. Helpt bij oud trauma verwerken en brengt je lichaam terug naar een staat van normale ontspanning.


Werking emotioneel:

Het leert het lichaam weer te ontspannen en te kalmeren. Het helpt je om de angsten los te laten die spanning in je fysieke lichaam creëren. Het helpt bij loslaten van stress, traumaverwerking, en brengt balans terug in het lichaam en energie systeem. Na periodes van hevige onbalansen zoals na burnout, ziekte, uitputting en overwerkt zijn brengt het het lichaam terug in een natuurlijke balans.


Negatieve emoties:

stress, overwerkt, nervositeit, burnout, overweldigt.


Positieve emoties:

kalmte, ontspannen lichaam en geest, balans, loslaten van oude stress, dankbaar.


Toepassing:

  • Verdeel de olie op schouders, nek en achter de oren
  • Verdamp in een diffuser
  • Doe 1 druppel in de palm van je handen , wrijf de palmen over elkaar en maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen, inhaleer diep
  • Verdun en gebruik het plaatselijk, onder voetzolen, in de nek of de rug, over het hart of op reflexpunten.


Ingrediënten:

wintergroen, lavendel, pepermunt, frankincense, koriander, marjolein, Duitse kamille, basilicum en rozemarijn