On Guard

Verkoopprijs € 48,33

Prijs met Account € 36,25


Touch (kant en klaar met basisolie)

Verkoopprijs € 32,33

Prijs met Account € 24,25


Beadlets

Verkoopprijs € 20,33

Prijs met Account € 15,25


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

On Guard - Beschermende samenstelling


De oliën in deze samenstelling zijn onderzocht op hun sterke vermogen om schadelijke bacteriën, schimmels en virussen te doden. Deze samenstelling kan worden verneveld in de lucht of worden gebruikt voor het reinigen en zuiveren van allerlei oppervlakken in het huishouden.

On Guard is dōTERRA’s unieke gepatenteerde samenstelling van oliën ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem. Een combinatie van essentiële oliën bieden met hun aangename geur een natuurlijk en effectief alternatief voor ondersteuning van het immuunsysteem.

On Guard is met haar unieke aroma één van de meest veelzijdige samengestelde oliën.

Het is ook veilig te gebruiken op aanrechtbladen als een niet-toxische manier om oppervlakten te reinigen of de atmosfeer te zuiveren door middel van een diffuser. Vanwege de potentie van de componenten is On Guard heel geschikt voor het elimineren en de controle van pathogene micro-organismen. On Guard is ook verkrijgbaar in de vorm van softgels en keelpastilles, vraag naar de andere voedingssupplementen.


Belangrijkste fysieke werking:

Abcessen, luchtvervuiling, antibacterieel, schimmelwerend, antiviraal, blaasontsteking, candida, chronische vermoeidheid, reiniging, koortsblaasjes, verkoudheid, hoest, griep, tandvleesaandoeningen, slecht ruikende adem, hypoglykemie, infecties, lupus, schimmel, klierkoorts, MRSA, pest, longontsteking, schurft, keelpijn, staphylococcen infecties, wratten.


Werking emotioneel:

On Guard is een krachtige samenstelling om je innerlijke zelf te versterken zodat je voor jezelf kunt staan in je eigen leven op een integere manier. Speciaal voor hen met zwakke grenzen. Het geeft je de kracht om nee te zeggen en je grenzen voor iedereen helder en duidelijk te maken. Het verbreekt ongezonde verbindingen zoals wederzijdse afhankelijkheid, parasitaire contacten en negatieve groepsovertuigingen. Het leert je om voor jezelf op te komen en je leven te leiden in overeenstemming met je werkelijk zelf.


Negatieve emoties:

aangevallen, onbeschermd, kwetsbaar, buigen onder druk


Positieve emoties:

Beschermd, capabel, begrensd, integer, onafhankelijk, kracht


Toepassing:

  • Masseer de keel, maag, darmen en voetzolen.
  • Verdun 1 dr in olie en masseer de thymus om immuunsysteem te actieveren.
  • Masseer onder de armen om lymfestelsel te actieveren.
  • Verdamp in een diffuser
  • Doe 1 druppel in de palm van je handen , wrijf de palmen over elkaar en maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen, inhaleer diep
  • Verdun en gebruik het plaatselijk, onder voetzolen, in de nek of de rug, over het hart of op reflexpunten

Let op:

Verdun voor een gevoelige huid. Beste op de voetzolen aan te brengen ivm irritatie van de huid.


Ingrediënten:

Wild Orange Peel, Clove Bud, Cinnamon Bark/Leaf, Eucalyptus Leaf, and Rosemary Leaf/Flower essential oils.