In Tune

Verkoopprijs € 50,00

Prijs met Account € 37,50


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

In Tune - Focus


Voor het ontwikkelen en vasthouden van je focus. De oliën in deze combinatie helpen je om met je aandacht gericht te blijven op je taak.

InTune is een mix van essentiële oliën van patchoeli, frankincense, limoen, ylang ylang, hawaiiaanse sandalhout en duitse kamille. Deze combinatie versterkt de aandacht ondersteunt gezonde denkprocessen. InTune is speciaal ontwikkeld voor hen die het moeilijk vinden om de aandacht gericht te houden en veel inspanning moeten leveren om bij hun taak te blijven.


Werking emotioneel:

Het kalmeert de geest en geeft innerlijke rust en helpt je weer te gronden. Speciaal ontwikkeld voor mensen met een korte concentratieboog. Het zorgt dat je je gedachten beter bij de taak kan houden om een doel te bereiken. Goed voor mensen die zichzelf kunnen verliezen in gedachten en van de hak op de tak kunnen springen.

Intune helpt je ziel om aanwezig te blijven in het fysieke lichaam en zo de realiteit van het leven onder ogen te zien en te kunnen handelen daar waar nodig. Het moedigt je aan om in het hier en nu te blijven en geeft een licht meditatieve staat. Het geeft een stabiele connectie tussen lichaam en geest wat je de kracht geeft om het leven volledig in het NU te beleven.


Negatieve emotie:

Niet aanwezig zijn in het nu, dagdromen, jezelf overschreeuwen.


Positieve emoties:

Gefocust. Taken af kunnen handelen, gegrond, kalm, volledig in het Nu.


Ingrediënten:

Amyris Bark, Patchouli Leaf, Frankincense Resin, Lime Peel, Ylang Ylang Flower, Hawaiian Sandalwood Wood, Roman Chamomile Flower essential oils