Immortelle

Verkoopprijs € 121,00

Prijs met Account € 90,75


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Immortelle - Anti-aging blend


Gaat de tekenen van veroudering tegen. Zorgt ervoor dat de huid stralend en jonger eruit ziet

Immortelle is een melange van zeldzame essentiële oliën met krachtige vernieuwende eigenschappen, die door de geschiedenis heen gebruikt zijn voor schoonheidsverfraaiing. Immortelle is samengesteld om de huid te beschermen tegen UV stralen, bevordert genezing, geeft voeding aan de huid en helpt bij het verminderen van ontstekingen, die een belangrijke bijdrage hebben aan het verouderingsproces. Immortelle is samengesteld uit oliën die de huid op cellulair niveau gladder, stralender en jeugdiger houden.


Werking emotioneel:

Immortellity combineert oliën voor spiritualiteit en gronding in 1 om de connectie tussen lichaam en geest, aarde en hemel te bewerkstelligen. Het moedigt daarmee een positieve kijk op dingen aan en helpt je om kwaliteiten als vertrouwen, hoop, dankbaarheid, vriendelijkheid, geduld en vertrouwen te ontwikkelen

Het werkt ideaal voor meditatie omdat het de gedachten tot rust brengt, innerlijke rust bevorderd en je aanmoedigt om spirituele groei in te gaan. Deze samenstelling is zowel zacht als krachtig tegelijk. Het helpt je om negatieve patronen en gedachten en beperkende overtuigingen los te laten. Het geeft rust en comfort terug wanneer je je gestrest of ontmoedigt voelt en transformeert negatieve patronen zodat spirituele groei weer mogelijk is.


Negatieve emoties:

donkere nacht van de ziel, spirituele blindheid, met zorgen verzwaart, ontmoedigt.


Positieve emoties:

Hoop, spirituele transformatie, vertrouwen, hoger bewustzijn, innerlijke stilte.


Ingrediënten

Frankincense Resin, Hawaiian Sandalwood, Lavender Flower, Myrrh Resin, Helichrysum Flower, Rose Flower essential oils.