Elevation

Verkoopprijs € 56,33

Prijs met Account € 42,25


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Elevation


Vertrouwen en eigenwaarde, vermindert gevoel van stress, verbetert stemming,

bevordert vitaliteit.

Elevation is een perfecte mix voor de momenten waarop je revitalisering nodig hebt.


Deze spannende mix zorgt voor een verkwikkende combinatie van etherische oliën Lavandin, Mandarijn, Elemi, Citroen Mirte, Melisse, Ylang Ylang, Osmanthus en Sandelhout.


Het ultieme doel:

uw stemming verhogen en uw energie vergroten. Elevation heeft een energieke geur speciaal gemaakt voor wanneer een persoon zich lusteloos of verdrietig voelt.


Werking emotioneel:

Deze samenstelling is gemaakt als antidepressiva. Het combineert stabilisatoren voor emoties met geluksgevoel. De warme vibraties smelten het hart en balanceren de emoties.

Het kan je assisteren om de lage energieën in jezelf los te latten. Het helpt om de verslaving aan lagere emoties los te laten en om te zetten naar een verlangen naar de hogere emotiekant van het leven. Het brengt je energie niveau omhoog naar een hoger niveau van bewustzijn. Het inspireert je met gevoelens van geluk, lichtheid, hoop, moed, ontspanning, humor, speelsheid en plezier. Hierdoor worden depressieve gevoelens omgezet naar levenslust.Het leert je dat emoties zoals zorgen maken en agst geen enkele nut hebben maar hoop, vastberadenheid en doorzettingsvermogen wel. Het helpt je om weer mee te stromen met het leven met innerlijke vrede en rust.


Negatieve emoties:

Vastzitten in negatieve emoties, depressie, donkere stemming, te serieus.


Positieve emoties:

Licht, het leven vieren, plezier, zonder zorgen, humor, opgetild, moed, overvloed, zonnige kijk op de dingen.


Ingrediënten:

lavandel, mandarijn, elemi, citroen mirte, citroenmelisse, ylang ylang, osmanthus en sandelhout.