Ylang Ylang

Verkoopprijs € 56,33

Prijs met Account € 42,25


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Ylang Ylang


Positief uiterlijk, ondersteuning voor antioxidant, kalmerend en verheffend.


Werkingen, fysiek:

Angst, woede, ergernis; gebrek aan zelfvertrouwen, frigiditeit, impotentie, nerveuze depressies, innerlijke kou, nerveuze hoofdpijnen.

Bloeddrukverlagend, hartversterkend, vermindert ademhalingsfrequentie, antiseptisch, zin in seks bevorderend, ontsmet de luchtwegen, wondhelend.


Specifieke therapeutische werking:

Antidepressivum. Rustgevend, krampstillend, versterkend. Hoge bloeddruk, hartritmestoornissen, te diepe en te snelle ademhaling, premenstrueel syndroom, darminfecties.


Toepassing:

  • Kan in zuivere vorm worden toegepast.
  • Om het immuunsysteem te stimuleren kun je het rechtstreeks op de thymus aanbrengen
  • Breng aan op reflexpunten.
  • Verstuif of inhaleer direct
  • Innemen in de vorm van een capsule


Werkingen, geestelijk/psychisch:

Zorgt voor een harmonische en rustige sfeer, die stimulerend werkt op goede conversatie, begrip en samenwerking. Ylang Ylang olie schenkt geborgenheid en vertrouwen. Het gevoel zich helemaal te kunnen laten gaan. Zij opent de grenzen waarachter emoties liggen opgeslagen. Lachen, huilen, alles kan weer stromen, voor alles is plotseling weer ruimte en alles kan plotseling weer. De stemming wordt helderder, lichter, meer uitgelaten, soms zelfs euforisch. Zij verspreidt een zachte, zoete, erotische stemming.


Psychologisch geurtype:

Het ylang-ylangtype is teleurgesteld in zijn omgeving. Deze persoonlijkheid heeft altijd te goeder trouw willen handelen en werd niet altijd begrepen. De omgeving heeft vaak een overheersende en veeleisende rol gespeeld, waardoor deze mens onder spanningen kwam te staan. Hij moet zich leren los te weken van de verwachtingen van de ander en bij zichzelf te rade gaan of hij deze wensen kan en wil tegemoet komen. Het ylang-ylangtype moet trachten meer zelfvertrouwen te krijgen en die uit te stralen naar de omgeving.


Spiritueel:

Deze zoet geurende olie roept gevoelens van vrede op en verdrijft kwaadheid, die immers een obstakel vormt voor meditatie, het brengen van genezing en andere spirituele activiteiten. Ylang-ylang is echter ook eer zeer slaapverwekkende olie en het is dus niet aan te raden haar vlak voor het begin van een meditatiesessie te gebruiken. Het is vaak beter de olie te mengen met bergamot of melisse, wat de kalmerende eigenschappen ervan zal versterken en bovendien de geur ervan zal verbeteren.