Thyme

Verkoopprijs € 48,33

Prijs met Account € 36,25


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Thyme - Tijm


Antiviraal, Bactericide (breed spectrum, zeer krachtig), Fungicide (zwam en schimmeldodend middel), Harttonicum, Tonicum.


Specifieke therapeutische werking:

Acné (witte staphylococcen) , Bevalling, Bronchitis, Cervicitis (catarrale ontsteking v/d baarmoederhals), Cystitis: blaasontsteking, Eczeem, droge en natte Oorontsteking, Sinusitis.


Psychologisch geurtype:

Het tijmtype kan niet voor zichzelf opkomen. Hij zit onder de plak van zijn omgeving. Dit type moet eerst weten wat hij werkelijk wil, zich een doel stellen dat hij wil bereiken en dan assertiever opkomen voor zijn ideeën of idealen.


Spiritueel:

Tijmolie heeft een versterkende en enrgie-opwekkende werking op elk niveau : fysiek, mentaal, emotioneel, enz... Volgens Scot Cunningham heeft ze het effect dat ze het intuïtieve denken enigszins blokkeert ten gunste van het bewuste, verstandelijke denken. Het is nuttig dit in gedachten te houden en tijm dus alleen te gebruiken als een bewust redenerend denken - dit in tegenstelling tot spiritueel inuïtieve of paranormale inspanning - gevraagd wordt. Dit bijzondere effect van tijm kan van groot nut zijn voor dromerige, afwezige mensen die de neiging hebben zo in te gaan in hun spirituele leven dat zij in het leven van alledag maar moeilijk functioneren, of voor iemand die na een lange periode van afzondering of na het volgen van onderricht van een spiritueel meester weer naar zijn werk moet terugkeren. Op zulke momenten kan het zeer moeilijk zijn de gewone routine weer op te vatten. Enkele druppels tijm 's morgens in het bad of het inhaleren van een druppel op een tissue kan hierbij helpen.v