Siberian Fir

Verkoopprijs € 28,33

Prijs met Account € 21,25


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Siberian Fir


Beschrijving

De Siberische spar is een lange, lichte kleur, de naaldboom komt oorspronkelijk uit Rusland en Canada. Essentiële olie van Siberian Fir heeft een verfrissende, houtachtige geur die bekend staat om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Siberian Fir heeft een unieke chemische samenstelling die voornamelijk bestaat uit acetylacetaat, dat de meeste voordelen van deze etherische olie biedt. Siberische spar kan zeer rustgevend zijn voor de huid, waardoor het een ideale essentiële olie is om toe te voegen aan een geruststellende massage. Wanneer het wordt verspreid, kan Siberische haar helpen gevoelens van gemakkelijke ademhaling te bevorderen, terwijl de emoties worden afgeremd en een aardende werking wordt verkregen.


Toepassingen

  • Na zware inspanning kunt u in de huid masseren voor rustgevend comfort.
  • Wanneer je in moeilijke omstandigheden thuis, op het werk of op school werkt, diffuse Siberische spar om stress te helpen verminderen.
  • Topisch aanbrengen op de huid om lichte huidirritaties te verzachten.
  • Adem diep in en ervaar het verfrissende aroma.


Gebruiksaanwijzingen

Diffusie: gebruik drie tot vier druppels in de diffuser van uw keuze.

Intern gebruik: Verdun één druppel in 4 fl. oz. van vloeistof.

Actueel gebruik: breng een tot twee druppels op het gewenste gebied aan. Verdunnen met een dragerolie om huidgevoeligheid te minimaliseren. Zie aanvullende voorzorgsmaatregelen hieronder.


Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts bent, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met de ogen, de binnenkant van de oren en gevoelige delen.