Sandalwood

Sandalwood


Werkingen, fysiek:

Harmoniserend, kalmerend, vertragend, afrodiserend. Geeft weerstand en de wil om te genezen. Bij nerveuze spanning, angst, geïsoleerdheid, stress, slapeloosheid, impotentie, frigiditeit, agressie, egoïsme.

Antiseptisch (voor longen en urinewegen), slijmoplossend, regenereert het slijmvlies, zin in seks bevorderend en versterkend, krampstillend, urinedrijvend.


Specifieke therapeutische werking:

Ziekten van de urinewegen, blaas(vlies)ontsteking, prostatitis, urinebuisontsteking, witte vloed, diarree, ontstoken maagslijmvlies, bronchitis, keelontsteking, strottehoofdontsteking, sinusitis.


Werkingen, huid/haren:

Ontstekingremmend, antiseptisch, toniserend.


Specifieke therapeutische werking:

Droge huid, acne, eczeem, jeukende huidziekten.


Werkingen, geestelijk/psychisch:

Geschikt bij meditatie. Schenkt inzicht en verlichting. Geeft weerstand en de wil om te genezen.

Let op: niet innemen bij acute nierontsteking!


Mengt zich goed met:

Benzoë, citroen, ijzerhard, jasmijn, roos, wierook, ylang-ylang.


Psychologisch geurtype:

Het sandelhouttype heeft zorgen en voelt zich niet gewaardeerd. Hij is gauw geneigd om anderen de schuld te geven en heeft moeite om verantwoordelijkheid te dragen voor eigen daden. In wezen kan hij moeilijk vertrouwde zaken loslaten omdat hij innerlijk onzeker is en de nodige daadkracht mist. Hij moet meer aandacht geven aan hetgeen hij werkelijk wil in het leven zonder de anderen te benijden die volgens hem geslaagd zijn.


Geurmeditatie:

Vertrouw erop dat je innerlijk Zelf de wag naar Inzicht en Kennis wijst.


Spiritueel:

Brengt het 'mentale gebabbel' tot zwijge. Doordat het bewuste denkproces tot stilstand wordt gebracht, krijgt het denken de kans een diep-meditatieve staat te bereiken.

Ook visualisatie wordt gemakkelijker als het bewuste denken een tijdje opzij gezet kan worden.

Sandelhout beïnvloed de chakra-energie op zoveel verschillende manieren, omdat het een zeer ingewikkelde olie is met veel verschillende effecten op subtiel niveau. Een van de grootste verdiensten van de olie ligt in het feit dat ze een verbinding tot stand brengt tussen de wortel- en de kruinchakra.

Verkoopprijs € 113,00

Prijs met Account € 84,75


Bestellen via

info@mikor-oil.nl