Rosemary

Rosemary - Rozemarijn


Werkingen, fysiek:

Opbeurend, versterkt het bewustzijn, werkt op de hersenen, zuivert de geest.

Algemeen stimulerend, stimuleert de bijnierschors, bloeddrukverhogend, bevordert galvorming, menstruatiebevorderend, spijsverteringbevorderend, urine- en zweetdrijvend, , tegen zenuwpijnen en hoofdpijn,., parasietdodend, leverversterkend, tegen cholesterol in het bloed, wondgenezend, versterkt het gezichtsvermogen, hartsterkend, helend, krampstillend, ontsmettend.


Specifieke therapeutische werking:

Aderverkalking, astma, te lage bloeddruk, te hoog cholesterolgehalte, diarree, hartkloppingen, jicht, kinkhoest, leveraandoeningen, galblaasontstekingen, galstenen, griep, verkoudheid, reuma, spierpijn, slechte spijsvertering, vermoeidheid, witte vloed, wonden, algehele zwakte.


Psychologisch geurtype:

Het rozemarijntype is niet gelukkig. Hij is boos omwille van het onrecht dat hem aangedaan wordt. Hij onderdrukt gevoelens van kwaadheid en wrok en ondermijnt zichzelf. Deze gevoelens draagt hij sedert lang met zich mee. Soms reageert hij ze af op de omgeving door een geïrriteerde en ongeduldige houding aan te nemen.

Als hij gelukkig en evenwichtig wil worden, dan zal hij eerst zijn hart moeten opruimen. Hij zou op een keer, als er niemand bij is, al de haat- en wraakgevoelens moeten uitschreeuwen, zodat zij geen kans meer krijgen zich met angels vast te hechten aan zijn hart. Alleen op die manier kan hij zijn hart daarna vullen met positieve en optimistische gevoelens.


Spiritueel:

Deze olie is een paranormale beschermolie . De ochtend is de meest geschikte tijd voor het gebruik van rozemarijn, omdat de olie lichamelijk gezien stimulerend werkt. De olie kan ook thuis gebruikt worden ter bescherming. Gebruik haar in een aromalapje of een verstuiver. Rozemarijn is een van de planten waarvan in het middeleeuwse Europa gebruik werd gemaakt om kwade geesten die in mensen of plaatsen huisden uit te drijven. Met betrekking tot de chakra's is rozemarijn van bezondere betekenis voor de voorhoofdchakra. Op fijnstoffelijk niveau wordt rozemarijn in verband gebracht met helderziendheid en het vermogen helder te kunnen denken ; hij kan overal waar behoefte aan bestaat aan helderziendheid goed van pas komen. Op het hoogste fijnstoffelijke niveau kan hij de ontwikkeling van helderziendheid bevorderen.

Verkoopprijs € 20,33

Prijs met Account € 15,25


Bestellen via

info@mikor-oil.nl