Peppermint

Verkoopprijs € 28,33

Prijs met Account € 21,25


Touch Roll-on

(gemengd met basisolie)

Verkoopprijs € 21,33

Prijs met Account € 16,00


Beadlet

Verkoopprijs € 18,67

Prijs met Account € 14,00


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Peppermint


Werkingen, fysiek:

Antiseptisch (voor darmen), kramp- en pijnstillend, remt de melkproduktie, maagversterkend en -zuiverend, eetlustopwekkend, stimuleert de lymfestroom en de bloedsomloop, galdrijvend, slijmoplossend.


Specifieke therapeutische werking:

Duizeligheid, hartkloppingen, zwakte, shock, migraine, hoofdpijnen, spijsverteringsklach-ten, leverziekten, galstuwing, galstenen, koliek, misselijkheid, braken, (neus)verkoudheid, griep, lymfestuwingen, kneuzingen, stijfheid van lijf en leden, spierpijn, reuma, spit, gewrichtspijnen, ontstekingen van het mondslijmvlies, wondhelend, kalmerend. Insektensteken.


Werkingen, geestelijk/psychisch:

Verfrissend, kalmerend, concentratiebevorderend, versterkt geheugen, zuivert en geneest omgeving van onrust en spanningen en heeft kalmerende invloed op overspannen mensen.

Bij geestelijke vermoeidheid en -stijfheid, gebrek aan concentratie en helder denken.


Psychologisch geurtype:

Het pepermunttype voelt zich bedreigd in zijn individualiteit en heeft te kampen met minderwaardigheidsgevoelens. Hij moet zijn zelfvertrouwen terugkrijgen. Dit type moet eerst leren zich te ontspannen. Daarna kan hij eens gaan kijken of er een leuke hobby bestaat, waarin hij zijn creativiteit kwijt kan en waarin hij zich helemaal kan laten gaan.


Spiritueel:

Pepermunt werkt op het ego en verdrijft gevoelens van hoogmoed en eigendunk. Ze helpt ons tevens minderwaardigheidsgevoelens te overwinnen - en dat is niet zo vreemd als het lijkt, omdat achter hoogmoed en arrogantie immers dikwijls een minderwaardigheidscomplex schuilgaat. Pepermunt wordt geassocieerd met reinheid ; als zodanig is ze een steun voor mensen die een ethisch hoogstaand leven wensen te leiden.