Oregano

Verkoopprijs € 36,33

Prijs met Account € 27,25


Touch Roll-on

(gemengd met basisolie)

Verkoopprijs € 24,33

Prijs met Account € 18,25


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Oregano


Algemeen:

Eén van de sterkste antiseptische oliën voor alle infecties. Werkt antiviraal, maagstimulerend, krampstillend, bij gebrek aan eetlust, luchtslikken, gistings- en rottingsdyspepsie, maakt bronchiale afscheiding vloeibaar, is hoestverdrijvend, helpt bij chronische ziekten van de luchtwegen. Uitwendig wordt oregano gebruikt bij zwakke en onregelmatige menstruatie in de vorm van massages en zitbaden.


Werkingen, huid/haren:

Bij chronische huidklachten zoals cellulitis, eczemen, psoriasis.


Werkingen, geestelijk/psychisch:

Kalmerend en harmoniserend. Bij het gevoel zich psychisch tot op de bodem te hebben gegeven helpt oregano stand te houden, de krachten te sterken en opnieuw te ordenen om dan met helder hoofd en frisse moed weer naar buiten te gaan.

Let op: niet gedurende zwangerschap innemen!


Psychologisch Geurtype:

Het Oregano type weigert volwassen te worden omdat hij in zijn jeugd in een ruzie-achtig gezin heeft geleefd waarin weinig plaats was voor tederheid of gezelligheid. Hij wil niet zoals de volwassenen worden en staat lusteloos tegenover het leven. Deze persoon moet afstand nemen van de pijn uit zijn kindertijd en trachten een nieuw begin te maken. Verdriet heeft tijd nodig maar hij moet beseffen dat hij zijn leven zelf kan veranderen door te kiezen hoe hij zijn leven zou willen inrichten.


Geurmeditatie:

Laat elke traan uit je jeugd een parel van ervaring worden.