Lemon

Verkoopprijs € 15,33

Prijs met Account € 11,50


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Lemon - Citroen


Werkingen, fysiek:

Kiemdodend, koortsverlagend, weerstand verhogend, bevordert de vorming van witte bloedlichaampjes, vaat- en hartversterkend, neutraliseert zuren. Antikanker, antiseptisch, samentrekkend.


Specifieke therapeutische werking:

Astma, bloedende wonden, infectieziekten, keelontsteking, verkoudheid, koorts, ontsteking van de urineleider, zwellingen. Desinfecteert vertrekken. Vette huid, huiduitslag, ge-sprongen adertjes, zomersproeten, broze nagels. Geeft het haar glans, tegen vet haar en roos. Insektesteken.


Werkingen, geestelijk/psychisch:

Citroenolie laat je wakker worden en geeft je snelle reflexen om de problemen van alle dag aan te kunnen. Citroenolie brengt frisse wind in de ziel en zuivert haar van het opgehoopte stof van het verleden. Zij leidt onmiddellijk in het hier en nu. Bij geestelijke zwaarte en onbeweeglijkheid als het gevoel de vrijheid te hebben verloren sterker wordt, geeft de citroenolie iets van het oorspronkelijke en lichte en frisse terug. Helpt bij angst. Concentratieproblemen, treuren/verdriet, postnatale depressie, antidepressivum, stress. Is opbeurend.


Psychologisch Geurtype:

Het citroentype is niet blij gestemd. Als hij iets vrolijks meemaakt, dan is hij bang dat de vreugde het volgende ogenblik weg zal zijn. Hij is heel onzeker en zit meestal te kniezen op oude, onverwerkte problemen. Hij heeft gewoon de fut niet om iets aan zijn leven te veranderen en toch zal hij zijn levensvisie moeten omkeren, wil hij gelukkig worden. Hij moet het leven met open vizier tegemoet treden en de tegenslagen accepteren als een les voor zijn innerlijke groei.