Juniper Berry

Verkoopprijs € 27,33

Prijs met Account € 20,50


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Juniper Berry - Jeneverbes


Gezonde nieren en urinewegen. Reinigt en ontgift, vermindert een bleek uiterlijk.


Werkingen, fysiek:

Gasafdrijvend, zweet- en urinedrijvend, antiseptisch, bloedzuiverend, lymfe- en waterdrijvend, parasietdodend, stimulerend voor de spijsvertering, expectorans, maagversterkend, slaapverwekkend, behandeling van reuma en artritis (in- en uitwendig). Desinfecterend op de urinewegen bij blaasontsteking.

Spierpijn, spit, gespannen spieren, verlammingen, stimuleert de menstruatie (zitbaden, massages), maagklachten, waterzucht, nierstenen.Voor een vette huid, huidaandoeningen en acne heeft jeneverbesolie een antiseptische, reinigende en samentrekkende werking.

Let op: niet overdoseren! Niet innemen tijdens de zwangerschap! Niet innemen bij acute blaasontsteking en niet bij nierproblemen!


Psychologisch geurtype:

Het jeneverbestype heeft moeite met afscheid nemen van mensen die veel voor hem betekend hebben in het leven. Hij moet leren de kritiek die hij op mensen en omstandigheden heeft, positief om te buigen en voor zichzelf te gebruiken. Dit type is teleurgesteld en gefrustreerd in het leven. Wanneer hij zich van zijn negatieve ervaringen kan losweken, zal hij eerst de vreugde en het geluk gaan proeven die soms in kleine dingen verborgen zitten.


Chakra:

Zonnevlechtckakra: reinigend, harmoniserend.

Voorhoofdchakra: bevordert helderziendheid.


Geurmeditatie:

Beleef eerst vreugde aan het Kleine voordat je kunt deelnemen aan het Grote Geluk.


Spiritueel:

Ze bewijst grote diensten voor de opruiming van opgehoopte negatieve energiën, vooral als die opeenhoping ontstaan is door contact met mensen met wie men zich op geen enkele manier verwant voelt. Het is heel goed mogellijk jezelf te reinigen als er niemand in de buurt is die dat voor jou kan doen. Doe eenvoudigweg jeneverbesolie op beide handen en strijk daarmee over elk deel van je lichaam dat je maar kunt bereiken en laat ook je handen op enige afstand van je lichaam door je aura gaan.


Jeneverbes kan ook gebruikt worden om kamers en gebouwen te zuiveren van ongewenste energie. Het is mogelijk met behulp van jeneverbes mensen te helpen deze gevoelens van onreinheid uit de subtielste lagen van de aura te verwijderen.