Helichrysum

Verkoopprijs € 121,00

Prijs met Account € 90,75


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Helichrysum


Stralen, jeugdig, vitaliteit en energie, gezond metabolisme.


Werkingen, fysiek:

Bloedzuiverend, krampstillend, stimuleert lever, gal en pancreas, tegen bacteriën en virussen, ontstekingremmend, slijmoplossend.


Specifieke therapeutische werking:

Maag- en darmontstekingen gepaard gaande met krampen, galblaasontsteking, zwakke lever, diabetes, onregelmatige met kramp gepaard gaande menstruatie, verkoudheid, bronchitis, hoesten, sinusitis (bijholteontsteking). Allergische en chronische huidziekten, eczeem, psoriasis, acne, slechte huid, huidschilfers; als zonnebrandolie en after-sun.


Werkingen, huid/haren:

Ontstekingremmend, tegen virussen en bacteriën.


Mengt zich goed met:

Pompelmoes, bergamot, citroen, ijzerhard, sinaasappel, neroli, cypres.


Werkingen, geestelijk/psychisch:

Nervositeit, innerlijke kilte.

Aardend, verwarmend, leidt de blik naar binnen, activeert de rechter hersenhelft (tijm activeert de linker hersenhelft), vergroot de intuïtie en maakt het doordringen in het onderbewuste makkelijker.


Psychologisch Geurtype:

Immortelle olie is het meest geschikt voor mensen die in hogere sferen verkeren en te weinig kontakt hebben met de aarde, met hun wortels. Zij leidt naar binnen en verlicht de arbeid aan problemen en situaties. Zij verwarmt en schenkt innerlijke rust en harmonie.


Geurmeditatie:

Ik geef je kracht om je te brengen bij je innerlijke werkelijkheid.


Chakra:

Stimuleert de voorhoofdchakra.


Spiritueel:

De olie activeert de rechterhersenhelft (de intuïtieve zijde) ; dat is van grote waarde voor allerlei vormen van meditatie, voor visualisatie, voor therapieën, voor al het werk dat te maken heeft met iemands persoonlijke groei, en ten slotte voor alle vormen van creatieve arbeid - muziek, schilderen, poëzie, enz... Van strobloem wordt gezegd dat het de gevoelens van mededogen oproept. Ik denk echter dat het ons in contact brengt met dat deel van onszelf waar mededogen onbelemmerd door ons heen stroomt. De olie laat zich heel goed mengen met roos. Meng ten minst twee druppels roos met een druppel strobloem en je krijgt een olie die hoofd en hart bij elkaar brengt.