Ginger

Verkoopprijs € 61,33

Prijs met Account € 46,00


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Ginger


Gezonde spijsvertering, vermindert een opgeblazen gevoel, gasvorming, voorkomt slechte spijsvertering, tegen misselijk, evenwicht.


Werkingen, fysiek:

Sterk antiseptisch, vochtregulerend, verwarmend, maagversterkend, tegen misselijkheid (wagenziekte), opwekkend, darmgasdrijvend, pijnstillend, versterkt het gezichtsvermogen, koortswerend, tonifiërend, laxerend, bevordert de spijsvertering, verhoogt de zin in seks.


Specifieke therapeutische werking:

Catarre, griep, hoofdpijnen, te weinig maagzuur, reuma, reumatische pijnen, gespannen spieren, maagpijn, moeilijke stoelgang, diarree, preventief tegen besmettelijke ziekten.


Werkingen, geestelijk/psychisch:

stimuleert de verbeelding, bij uitstek voor kunstenaars en mensen die moeite hebben vorm te geven aan hun leven of hun eigen mogelijkheden niet zien; bij impotentie.


Psychologisch geurtype:

Het gembertype weigert oude idealen en ideeën op te geven, omdat hij bang is voor het hier en nu. Hij wijst het tegenwoordige af en daarom ook de mogelijkheden die erin verborgen liggen. Hij moet leren de lessen uit het verleden toe te passen in het hier en nu. Hij moet zijn eigen schat aan kwaliteiten en bekwaamheden opgraven en deze kunstzinnig proberen vorm te geven.