Eucalyptus

Eucalyptus

Verkwikkend, bevordert vitaliteit, maakt de geest vrij


Werkingen, fysiek:

Antiseptisch, wormafdrijvend, krampstillend, bloedzuiverend, urine- en zweetdrijvend, slijmoplossend, koortsverlagend, wondhelend, bloedsuikerspiegel verlagend bij diabetes, hoest verzachtend.


Specifieke therapeutische werking:

Astma, bronchitis, blaas- en nierontsteking; reuma, zenuwontsteking, spierpijnen; wonden, koorts; diabetes; oorontsteking, concentratievermindering, emfyseem en zwakte.

Desinfecteren van de lucht. Onzuivere huid, acne. Tegen roos.


Werkingen, geestelijk/psychisch:

Stimulerend, opwekkend, concentratiebevorderend. Voor uitgeputte (fysiek en geestelijk) en verzwakte mensen. Beschermt tegen negatieve gedachten.

Bij lusteloosheid bij geestelijke arbeid, traagheid, harmoniserend.


Psychologisch geurtype:

Het eucalyptustype voelt zich onderdrukt en belegerd. Zijn woede en angst worden met moeite in toom gehouden. Hij wil graag zijn eigen zin doordrijven. Omdat hij niet opkan tegen de autoritaire omgeving waarin hij leeft, gaat hij wrokkige gedachten koesteren, waardoor hij nog meer geïsoleerd raakt. Hij moet leren zijn gevoelens en gedachten op een evenwichtige manier te uiten, zodat er uiteindelijk naar hem geluisterd wordt en zijn verlangens erkenning krijgen. Alleen op deze wijze zal hij kunnen genezen van chronische ziekten die zijn lichaam teisteren.


Spiritueel:

Fysisch gezien is eucalyptus een sterk antisepticum met een zuiverende werking. Op het subtiele niveau kan hij op worden gebruikt voor de reiniging van plaatsen waar conflicten hebben plaatsgevonden zoals ruzies en twistgesprekken of als er daadwerkelijk gevochten is, dus in het algemeen voor elke plaats waar negatieve energiën voelbaar zijn.

Verkoopprijs € 19,33

Prijs met Account € 14,50


Bestellen via

info@mikor-oil.nl