Coriander

Verkoopprijs € 35,33

Prijs met Account € 26,50


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Coriander


Bevordert de spijsvertering, behoud heldere teint, ontspanning


Werkingen, fysiek:

Antiseptisch, darmgasverdrijvend, krampopheffend, opwekkend, zacht stimulerend, tonifiërend, maagversterkend, eetlustopwekkend, verteringbevorderend, pijnstillend, bevordert de zin in seks, helpt bij vermoeidheid en te weinig initiatief, na langdurige ziekte en na een zware bevalling om aan te sterken. Met kramp gepaard gaande maag- en darmklachten, winderigheid, luchtslikken, reuma, griep, suikerziekte, zwakte, gebrek aan eetlust.


Let op: in hogere doses kan koriander leiden tot irritatie van de nieren!

Niet innemen tijdens de zwangerschap!


Mengt zich goed met:

Bergamot, citroen, geranium, jasmijn, muskuszaad, neroli, sandelhout, sinaasappel, roos.


Werkingen, geestelijk/psychisch:

Trekt liefde en schoonheid aan, rustgevend op het zenuwstelsel, geeft een sensuele sfeer, bevestigt de vrouwelijke uitstraling, opwekkend bij vermoeide, uitgeputte of nerveuze mensen, geheugenstimulerend.


Psychologisch geurtype:

Het koriandertype zit in een hoekje te kniezen. Hij voelt zich helemaal niet gewaardeerd.

Dit type staat wantrouwig en angstig tegenover het leven. Hij heeft zijn diepere, emotionele gevoelens niet altijd kunnen uiten en voelt zich gauw gekwetst en buitengesloten door de boze buitenwereld die hem helemaal niet begrijpt.

Klagen helpt niet.Hij moet zijn gevoelens voor zichzelf analyseren en dan klaar en duidelijk naar buiten proberen te brengen, zodat de ander weet wat hij bedoelt.


Geurmeditatie:

Mijn hart stroomt vol met tederheid en liefde. De eenzame uren zijn voorbij.