Copaiba

Copaiba


Beschrijving

Copaiba etherische olie is afgeleid van de hars van de copaiba-boom die meer dan 100 voet kan groeien en te vinden is in tropisch Zuid-Amerika. Copaiba-olie wordt veel gebruikt in cosmetische producten zoals zeep, crèmes, lotions en parfums. Sinds de 16e eeuw is copaiba etherische olie gebruikt in de traditionele gezondheidszorg door de inwoners van Noord- en Noordoost-Brazilië. Net als de essentiële olie van Black Pepper kan Copaiba helpen bij het verzachten van angstige gevoelens en het kan op de huid worden aangebracht om een heldere, gladde huid te bevorderen. Intern ingenomen, Copaiba essentiële olie ondersteunt de gezondheid van het cardiovasculaire systeem, het immuunsysteem, de spijsvertering, het zenuwstelsel en de ademhalingswegen. Hoewel Copaiba geen psychoactieve cannabinoïden bevat, kan de hoofdcomponent caryophylleen neuroprotectief zijn en cardiovasculaire en immuunvoordelen hebben. Het is ook een krachtige antioxidant die de immuungezondheid bevordert.


Toepassingen

Voeg 1 tot 2 druppels toe aan water, sap of thee ter ondersteuning van de gezondheid van het cardiovasculaire systeem, het immuunsysteem, het spijsverteringsstelsel, het zenuwstelsel en het ademhalingssysteem.

Biedt antioxiderende ondersteuning bij inname.

Neem intern mee om het zenuwstelsel te kalmeren en te kalmeren.

Topisch aanbrengen in combinatie met een dragerolie of een gezichtscrème om de huid schoon en helder te houden en om vlekken te verminderen.


Gebruiksaanwijzingen

Diffusie: gebruik drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.

Intern gebruik: Verdun één druppel in 4 fl. oz. van vloeistof.

Lokaal gebruik:

Verdun één tot twee druppels met een dragerolie en breng het vervolgens op het gewenste gebied aan. Zie aanvullende voorzorgsmaatregelen hieronder.


Primaire voordelen

Ondersteunt de gezondheid van de cardiovasculaire, immuun-, spijsverterings- en ademhalingssystemen

Krachtige antioxidant

Helpt kalmte, kalmeert en ondersteunt het zenuwstelsel *

Bevordert een heldere, gladde huid en vermindert de verschijning van vlekken


Aromatische beschrijving

Kruidig, houtachtig

Verzamelmethode: Stoomdestillatie

Plant deel: Hars


Verkoopprijs € 51,67

Prijs met Account € 38,75


Bestellen via

info@mikor-oil.nl