Cinnamon-Kaneel

Verkoopprijs €29,00

Prijs met Account € 21,75


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Cinnamon Bark - Kaneel


Gezond immuunsysteem, ondersteund een gezond metabolisme


Werkingen, fysiek:

Bloedsomloopbevorderend, antispasmodisch, tonifierend, spijsverteringbevorderend, helend, parasietdodend, antiseptisch, krampstillend en samentrekkend, wekt de menstruatie op, bij winderigheid, diarree, maag- en darmkrampen, verzacht bijverschijnselen van griep, maakt de zintuigen open, versterkt zenuwen en hart. Voor bloedend tandvlees: kaneelbladolie (spoelen).


Werkingen, geestelijk/psychisch:

Kaneel geeft emotionele warmte en geborgenheid. Zij heft psychische spanningen en verstarringen op en prikkelt tot dromen en fantaseren. Zij is een uitstekende olie voor mensen die geplaagd worden door ongevoeligheid, angst om iets of iemand kwijt te raken en afgunst. Zij opent en wamt het hart en sterkt de zenuwen. Bij angst, gevoelsarmoede, tegen depressiviteit en melancholie, neiging tot afzondering, gespannenheid, versterkende werking op hart en geest. Trekt spiritualiteit aan. Bevordert de creativiteit.


Psychologisch geurtype:

Het kaneeltype heeft sedert zijn jeugd onder een grote emotionele druk gestaan die te maken had met de ouders. Hij heeft het gevoel niet tegen het leven op te kunnen. Hij lijdt onder een innerlijk conflict of is zo gekwetst dat hij zijn verslagenheid niet te boven komt. Hij moet leren verantwoordelijkheid op te nemen voor zijn eigen persoonlijkheid. Dit type snakt naar vrijheid en moet leren zichzelf te durven zijn onder alle omstandigheden. Misschien kan hij aan een assertiviteitstraining deelnemen? Hij moet zich ook omringen met vriendelijke mensen die hem een warm hart toedragen.