Cedarwood

Verkoopprijs € 19,33

Prijs met Account € 14,50


Bestellen via

info@mikor-oil.nl

Cedarwood – Ceder


Ontspant lichaam en geest. Verbeterd uiterlijk van de huid


Werkingen, fysiek:

Antiseptisch, slijmoplossend, urinedrijvend, lymfecirculatie bevorderend, vitaliserend, bevordert de zin in seks. Huidaandoeningen, jeuk. Heeft een vetoplossende werking. Wondhelend. Ziekten van luchtwegen en urinewegen.


Specifieke therapeutische werking:

Agressie, angst, ergernis, nerveuze spanningen, 'psychische' ontworteling, gebrek aan innerlijke waardigheid en soevereiniteit.


Let op: Bij hoge dosis ontstaan maagstoornissen en braakneigingen.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap! Niet gebruiken voor kinderen en bij epilepsie!


Mengt zich goed met:

Bergamot, jasmijn, jeneverbes, neroli, roos.


Werkingen, geestelijk/psychisch:

Kalmerend, verwarmend. Heeft een verzachtende en zuiverende werking op de gezinssfeer.


Psychologisch Geurtype:

Het cedertype voelt zich verstikt en verdrukt onder de liefde en verwachtingen van de ouders en naasten. Hij wil aandacht omwille van zichzelf, niet om het beeld dat zijn familie van hem heeft gecreëerd. Door deze situatie voelt hij zich onzeker in de maatschappij en denkt hij dat iedereen bepaalde verwachtingen heeft die hij niet kan inlossen. In plaats van overgevoelig te reageren op wat anderen over hem denken of zeggen, moet hij zijn eigen vermogens onder de loep nemen en ontwikkelen zonder rekening te houden met de waardering die hij eventueel zal krijgen.


Geurmeditatie:

Kijk naar het kind in jezelf dat groeit en ouder wordt.

Laat je leiden door jezelf en wordt je eigen ouder.


Spiritueel:

Al heel vroeger werd ceder in allerlei beschavingen, van de Egyptische tot de Tibetaanse, als wierook gebruikt. Men gelooft dat het spirituele leven door ceder wordt versterkt en dat de banden met het goddelijke erdoor worden aangehaald. Ceder hij helpt ons, door alles wat onze geest verstopt heeft, heen te werken.