Blue Tansy

Verkoopprijs € 140,33

Prijs met Account € 105,25Blue Tansy


Beschrijving

Blue Tansy, ook wel Marokkaanse boerenwormkruid genoemd, is een jaarlijks geelbloemige mediterrane plant die voorkomt in Noord-Marokko. Chamazuleen, een chemisch bestanddeel in Blue Tansy, biedt de kenmerkende indigokleur en wordt erkend vanwege zijn huidverwekkende voordelen. Tegelijkertijd helpt de belangrijkste chemische component Sabinene het verschijnen van vlekken te verminderen. Blue Tansy verheft zich in de stemming en biedt een zoet aroma om elke kamer te vullen. Het is perfect voor het masseren in de huid met gefractioneerde kokosolie of lotion na een lange dag werken of intensief sporten om het lichaam te helpen bij het natuurlijke herstelproces.


Toepassingen

Diffuus om de stemming te verbeteren en een positieve sfeer te creëren.

Voeg een druppel toe aan één of twee gram van je favoriete vochtinbrengende crème of reinigingsmiddel en plaats het topisch om vlekken te verminderen of huidirritatie te verzachten.

Neem een of twee druppels lotion op voor een herstellende massage na een stressvolle dag of extreme training.


Gebruiksaanwijzingen

Diffusie: gebruik een tot twee druppels in de diffuser van uw keuze.

Actueel gebruik: breng een tot twee druppels op het gewenste gebied aan. Verdunnen met doTERRA gefractioneerde kokosolie om huidgevoeligheid of tijdelijke kleuring te minimaliseren.


Primaire voordelen

Helpt het voorkomen van vlekken te verminderen

Versterkt de stemming wanneer deze aromatisch wordt gebruikt

Geeft een verzachtend gevoel wanneer het op de huid wordt aangebracht

Aromatische beschrijving: Fruitig, zacht, balsemachtig