Roman Chamomille

Roman Chamomille - Kamille


Werkingen, fysiek:

Antiseptisch, ontstekingremmend, pijn- en krampstillend (ontspannende werking), wondhelend, galafvoerend, koortsverlagend, maagversterkend, wormafdrijvend, spijsverteringbevorderend, menstruatiebevorderend.

Ontsteking van mondslijmvlies, maag- en darmslijmvliezen, darmzweren, galkolieken, winderigheid, koorts, zonnebrand, abcessen, allergie, netelroos, menstruele krampen, premenstrueel syndroom, jicht, reuma, oogontstekingen.

Als kindermiddel: onrustige slaap, angstdromen.


Werkingen, huid/haar:

Droge, rode, geïrriteerde, allergische huidproblemen, eczemen, acne, zonnebrand.


Werkingen, geestelijk/psychisch:

Kamille olie heeft een rustgevende werking waarin men zich behaaglijk kan ontspannen.


Mengt zich goed met:

Ceder, geranium, lavendel, melisse, neroli, roos.


Psychologisch geurtype:

Het kamilletype is teleurgesteld en gefrustreerd in het leven. Toch moet ook hij door de werkelijkheid van het dagelijkse leven. In plaats van dagen of maanden rond te lopen met gekwetste gevoelens of emotionele problemen, zou hij zich eens moeten uiten bij iemand die hij vertrouwt. In zijn eentje blijft hij rondlopen in een cirkel. Wanneer hij zo met zichzelf bezig is, ziet hij misschien niet de helpende hand die naar hem uitgestoken wordt.


Geurmeditatie:

Wanneer je niemand wil vertrouwen, blijf je alleen in het leven.

Durf eens op een ander te bouwen en jezelf in liefde te geven.


Spiritueel:

Alle kamille-olieën hebben dezelfde kalmerende en troostende eigenschappen met elkaar gemeen. Ze zijn werkzaam op alle niveau's : het lichaamelijke, het emotionele en subtiele. Gebruik kamille als er behoefte bestaat aan communicatie of als de waarheid gezegd moet worden, maar zonder bitterheid of boosheid. Kamille heeft eveneens een rechtstreekse uitwerking op de keelchakra, maar dan wel in de hoogste octaven. Deze olie kan mensen helpen hun hoogste spirituele waarheid tot uitdrukking te brengen en versterkt de mediamieke begaafdheid. Kamille kan dan ook goed gebruikt worden om opwinding of te grote activiteit in een chakra af te remmen. Gebruik haar ook om de aura te genezen op plaatsen waar sprake is van hitte, opgewondenheid, kwaadheid en dergelijke.

Verkoopprijs € 75,00

Prijs met Account € 56,25


Bestellen via

info@mikor-oil.nl