Fennel - Venkel

Fennel (Sweet) - Venkel


Gezonde spijsvertering, gezond metabolisme, leverfunctie, bloedsomloop, gezonde longen.


Werkingen, fysiek:

Sterk waterdrijvend, melkproductiebevorderend, slijmoplossend, tegen parasieten, menstruatieregelend, eetlustopwekkend, spijsverteringbevorderend, ontgiftend.


Specifieke therapeutische werking:

Longaandoeningen, tegen parasieten in de ingewanden, steenvorming in de urinewegen, dyspepsie en zooginsufficiëntie bij de zoogster.


Werkingen, geestelijk/psychisch:

Venkel brengt evenwicht en vriendelijkheid en is dan traditioneel gezien ook de olie van de vriendschap. Het is een stimulans om je te durven uiten en jezelf te zijn.


Psychologisch geurtype:

Het venkeltype heeft problemen met beslissingen nemen. Elke keer als hij voor een keuze staat in het leven en een besluit moet nemen, krijgt hij een lam gevoel in de benen en is hij letterlijk en figuurlijk niet in staat ook maar een stap te doen of te weten wat hij moet doen. Dit type moet leren zich te durven uiten, te laten zien wie en wat hij is. Het ontbreekt hem vaak aan lef om de problemen aan te pakken. Ook weet hij niet altijd wat hij werkelijk wil in het leven. Als hij dat zou weten, zou hij een grote stap vooruit zijn. Hij moet gewoon zichzelf durven te zijn in elke situatie en de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn daden.


Geurmeditatie:

Wees niet bang een stap vooruit te zetten. Stilstand staat vaak voor achterstand.

Evolutie moet mogelijk zijn.


Spiritueel:

Middeleeuwse kruidendokters beschrijven venkel als een middel ter afwering van heksen en boze geesten. Als je je ooit aangevallen of bedreigd voelt op paranormaal niveau, zou je wat venkelolie kunnen verdampen of verstuiven of je zonnevlecht ermee in kunnen wrijven. Wat je er ook mee kunt doen, is een paar druppels in je handen wrijven en ermee langs je aura gaan, op korte afstand van je lichaam.

Verkoopprijs € 20,67

Prijs met Account € 15,50


Bestellen via

info@mikor-oil.nl