Jeukende voeten, Melaleuca (teatree olie)

Blog Jeukende voeten


Melaleuca

Wat een jeuk aan mijn voeten !!!

Vooral als mijn schoenen uit gaan. Eindelijk krijgen mijn voeten zuurstof, maar daarmee begint ook de ellende van jeukende voeten. En wat het ergste nog is, is dat deze jeuk mij uit mijn slaap houd.

Tja…. Is hier een oplossing voor. Maar natuurlijk!

Eerst maar even Googlen, het lijkt er sterk op dat ik een soort van voetschimmel heb. Even doorzoeken en mijn eigen website raadplegen kom ik uit op Teatree olie. Gelukkig heb ik deze olie zelf in huis en kan er direct mee aan de slag. De etherische olie die ik hiervoor gebruik heeft de naam Melaleuca. Deze olie kun je het beste mengen met een basisolie, ik gebruik hiervoor Arganolie. Even je voeten opfrissen met gewoon water, goed afdrogen en daarna insmeren met de olie. Tip: trek schone sokken aan, maar ook oudere sokken, want de olie trekt ook in de sokken. Zo nodig iedere dag herhalen en met een weekje ben je jeuk en bultjes vrij. Herhaal deze handelingen als het weer terugkomt.

Behandel ook je schoenen met de Geranium olie, hiermee bestrijd je de schimmel maar je schoenen gaan ook heerlijk ruiken. Dus een Win-Win situatie.


Voor meer uitgebreide informatie of tips bezoek eens mijn website en je kunt zelf zoeken waar je last van hebt (kwaaltjes) en je vind de juiste olie. Bestellen kan via mijn (info@mikor-oil.nl) of je kunt een eigen account aanmaken zodat je zelf je bestellingen kunt plaatsen, je krijgt hiermee ook nog eens standaard 25% korting op alle producten van DoTerra. Mooi meegenomen toch ?