Wisper

Wisper - samenstelling voor Vrouwen


Whisper is een perfecte balans van een aantal essentiële oliën die verenigd zijn in schoonheid, vrouwelijkheid en allure. De subtiele geur van Whisper vermengd zich met uw persoonlijke geur en creëert een bijzondere en unieke geur

Deze samenstelling van oliën werkt harmonieus samen met het unieke karakter van elk persoon. Versterkt de aura van schoonheid, vrouwelijkheid en uitstraling.

Werkt verblijdend voor vrouwen en ontgiftend. Lustopwekkend, frigiditeit, hormonaal evenwicht.


Werking emotioneel:

De voordelen van deze samenstelling is echter niet alleen voor vrouwen. Het helpt iemand in contact te komen met zijn vrouwelijke kant en een teveel aan mannelijke energie los te laten. Wanneer whisper op de lever wordt gelegd helpt het om gevoelens van boosheid en angst los te laten. Het kalmeert spanning, irritatie en moedigt je aan het nieuwe op te nemen in jezelf.

Het helpt je om de relatie tot je moeder, oma en andere vrouwen te genezen. Door opnieuw een verbinding aan te gaan met de moederenergie wanneer er sprake is van verlies, misbruik, scheiding en strijd. Als iemand zijn eigen vrouwelijke kant afwijst helpt deze olie om de wonden te helen en balans te vinden in het contact met de vrouwelijke energie.


Negatieve emoties:

te mannelijk, geblokkeerd, vrouwelijke energie uit balans, onaanraakbaar, geïrriteerd, stoer voorkomen ter bescherming.


Positieve emoties:

medelevend, zachtheid, aardigheid, accapetatie van de vrouwelijke energie, weer open staan om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe ervaringen op kunnen nemen.


Toepassing

  • Voeg 5 a 6 druppels toe aan kokosolie voor een massage
  • Verstuif, verdamp of gebruik als parfum
  • Verdamp in een diffuser
  • Doe 1 druppel in de palm van je handen , wrijf de palmen over elkaar en maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen, inhaleer diep
  • Verdun en gebruik het plaatselijk, onder voetzolen, in de nek of de rug, over het hart of op reflexpunten


Ingrediënten:

Patchouli, bergamot, sandalwood, roze, jasmine, cinnamon bark, citrus, vetiver, ylang-ylang, geranium, labdanum, cocoa bean extract, vanilla bean extract.