Digest Zen

Digest Zen - Spijsvertering samenstelling


Bevordert de spijsvertering, gezond maag darmstelsel, verlicht braakneiging

Deze samenstelling kan nuttig zijn bij het verbetering van spijsverteringsfuncties.

De oliën in deze samenstelling zijn onderzocht op kenmerken die de spijsvertering in evenwicht brengen en bij allerlei ongemakken ervan zoals opgeblazen gevoel, colitis, constipatie, krampen, ziekte van chrohn, diarree, voedselvergiftiging, gastritis, maagzuur, misselijkheid, parasieten, sinusitis.


Emotionele werking:

Dit is een krachtige emotionele samenstelling voor mensen die een gebrek aan interesse in het leven en de fysieke kant ervan hebben. Mensen die te grote stukken op hun bord leggen en niet de mogelijkheid hebben dit ook te verwerken. Dit geeft een te grote input op het systeem waardoor de verwerking stil komt te liggen. De ziel komt dan op een punt van teveel informatie en het vertalen hiervan naar hapklare brokken stokt. Als een mens overvoerd is met teveel aan informatie en stimulatie neigt uiteraard de mens ertoe dingen los te laten en zich terug te trekken. Ze kunnen dan apathisch worden over hun situatie en hun lichamelijke behoeften gaan negeren.

Digest zen stimuleert het lichaam en de geest om ervaringen en informatie op te nemen en te verwerken. Het versterkt het vermogen op nieuwe info op te nemen, nieuwe relaties aan te gan en nieuwe ervaring als mogelijkheden te ervaren. Het zorgt dat je het leven weer kunt verteren.


Negatieve emoties:

Verlies van eetlust op voeding of emotioneel gebied. Verlies van vermogen om nieuwe ervaringen op te nemen. Over gestimuleerd voelen.


Positieve emoties:

Enthousiasme, gevoed voelen, geïnteresseerd, nieuwe informatie en gebeurtenissen in zichzelf opnemen


Toepassing:

  • Op reflexpunten van voeten aanbrengen
  • Kan topisch op de maagstreek of buikstreek worden aangebracht
  • Verdund in rijstemelk 1 dr na de maaltijd drinken
  • Kan in klysma gebruikt worden om de darmen vrij te maken van parasieten en candida
  • Aanbrengen op de pootjes van een dier tegen parasieten


Ingrediënten

Ginger Rhizome/Root, Peppermint Plant, Caraway Seed, Coriander Seed, Anise Seed, Tarragon Plant, and Fennel Seed essential oils.